Prøv våre nye spillsider

Vi har satt oss som mål å utvikle den beste spillopplevelsen for deg som spiller. Vi vil også invitere deg til å være med på å utvikle nye rikstoto.no. Derfor gjør vi det mulig for deg, allerede tidlig i utviklingen, å levere spill og betale fra din spillkonto.

Les mer om vår betasite

Siste artikler

To bankere til lunsj

Tips til Bjerke av Pål Solheim: Mine to holdepunkter er rake motsetninger hva gjelder stabilitet. Den ene har en galopprosent på 64, den andre har ikke vært innom galoppen på flere måneder. Jeg tror sterkt på begge.

Les mer

Wakanda og Mikkelborg får tipset

Tips til Drammen, av Joar Lysaker: Hverken Wakanda eller Olav Mikkelborg har vært helt «fit for fight». Nå pigge og fine har de sammen god vinnersjanse i V65-5.

Les mer

Nytt i "nye" rikstoto.no

Den nye spillsiden utvikles og blir mer komplett for hver uke som går. Fra i dag er det blant annet mulig å spille på galopp og se Rikstoto Direkte på BETA-siden.

Les mer

Nye bonger fra mandag 9. oktober

Fra og med mandag 9. oktober tar Norsk Rikstoto i bruk to nye bonger beregnet på internasjonalt spill. - Dermed slipper vi problemet med begrensninger i banekoder, sier salgssjef Anders Johansen i Norsk Rikstoto.

Les mer

Ferarri B.R. racingklar igjen

Ferrari B.R. er frisk og løpsklar igjen etter halskollapsen i Derby. Per Oleg Midtfjeld velger å fortsette sesongen til verdensrekordholderen, og har plukket ut to årgangsløp for 4-åringen.

Les mer

Oppdatering av kundeinformasjon

Innen utgangen av 2017 skal alt spill på hest være registrert. Dette vil gi deg som kunde en bedre oversikt over alle dine spill og gevinster.  Du vil ha én spillkonto du kan bruke både hos kommisjonær og på nett, og får dermed kun ett kundeforhold hos Norsk Rikstoto.

Les mer

Ny registreringsløsning

Fra og med i dag er en ny registreringsløsning implementert på beta.rikstoto.no. Det betyr at du må ha BankID for å få registrert deg som nettspiller hos Norsk Rikstoto.

Les mer

Derfor lager vi "nye" rikstoto.no

Omsetningen i Norsk Rikstotos digitale kanaler har steget jevnt over mange år, og for å kunne tilrettelegge spill og opplevelser for alle våre kundegrupper, har vi satt i gang prosjekt TOTO, som skal levere en ny plattform for digitale spillopplevelser før, under og etter et spill.

Les mer

Dette er BETA rikstoto.no

Vi har gjort en grundig og omfattende analyse av hva våre kunder ønsker på rikstoto.no. I tillegg har vi klare mål for hva en ny spillside skal være. For å få gode tilbakemeldinger underveis, har vi valgt å legge ut en BETA-versjon av siden tidlig i prosessen.

Les mer

Velkommen til Rikstotos nye webside

Du er nå inne på et område som på sikt vil erstatte dagens rikstoto.no og mobil.rikstoto.no.

For tiden, og frem til de er ferdige, er disse sidene i «beta». Det betyr at sidene fremdeles er under utvikling. Vi har gjort et bevisst valg med å lansere disse sidene for alle våre kunder på et veldig tidlig tidspunkt, til tross for at vi er langt fra ferdig med jobben. Dette gjør vi for å inkludere dere i utviklingsprosessen, slik at vi sammen kan komme frem til de beste løsningene for deg som spiller.

Vi vil hele tiden informere om endringer og nye oppdateringer, slik at dere blir kjent med hva som er nytt og hva vi eventuelt velger å gjøre på et senere tidspunkt, eller velger bort. Hold oss gjerne oppdatert på hva du syns om sidene: Hva fungerer og hva fungerer ikke? Er det lett å finne frem? Ser det bra ut, eller syns du ikke det ser så bra ut? For oss er alle tilbakemeldinger relevante og interessante. Derfor vil det under utviklingen dukke opp muligheter for deg til å gi oss tilbakemeldinger på det vi utvikler.

Vi kommer til å gjøre vårt ytterste for å tilfredsstille så mange som mulig, slik at vi kan skape den beste spill- og underholdningstjenesten for deg.