Prøv våre nye spillsider

Vi har satt oss som mål å utvikle den beste spillopplevelsen for deg som spiller. Vi vil også invitere deg til å være med på å utvikle nye rikstoto.no. Derfor gjør vi det mulig for deg, allerede tidlig i utviklingen, å levere spill og betale fra din spillkonto.

Les mer om vår betasite

Siste oppdateringer

Spill Lyntoto og Andel

Du kan nå spille både Lyntoto og Andel på vår Beta side.

Les mer

Lever ditt systemspill på beta.rikstoto.no

Du kan nå levere ditt Systemspill på vår Beta løsning

Les mer

5+

Lever ditt 5+ spill på Beta

Les mer

Vis flere

Siste artikler

Ny registreringsløsning

Fra og med i dag er en ny registreringsløsning implementert på beta.rikstoto.no. Det betyr at du må ha BankID for å få registrert deg som nettspiller hos Norsk Rikstoto.

Les mer

Derfor lager vi "nye" rikstoto.no

Omsetningen i Norsk Rikstotos digitale kanaler har steget jevnt over mange år, og for å kunne tilrettelegge spill og opplevelser for alle våre kundegrupper, har vi satt i gang prosjekt TOTO, som skal levere en ny plattform for digitale spillopplevelser før, under og etter et spill.

Les mer

Dette er BETA rikstoto.no

Vi har gjort en grundig og omfattende analyse av hva våre kunder ønsker på rikstoto.no. I tillegg har vi klare mål for hva en ny spillside skal være. For å få gode tilbakemeldinger underveis, har vi valgt å legge ut en BETA-versjon av siden tidlig i prosessen.

Les mer

Prosjekt TOTO

TOTO-prosjektet skal resultere i en helt ny, dynamisk, kundetilpasset og responsiv spillside for Norsk Rikstoto. Vi utvikler siden helt fra bunnen av, slik at vi er sikre på at alt ender opp som planlagt. Til dette arbeidet kreves det medarbeidere med ulik kompetanse, som evner å jobbe sammen. Disse er med i prosjekt TOTO.

Les mer

Velkommen til Rikstotos nye webside

Du er nå inne på et område som på sikt vil erstatte dagens rikstoto.no og mobil.rikstoto.no.

For tiden, og frem til de er ferdige, er disse sidene i «beta». Det betyr at sidene fremdeles er under utvikling. Vi har gjort et bevisst valg med å lansere disse sidene for alle våre kunder på et veldig tidlig tidspunkt, til tross for at vi er langt fra ferdig med jobben. Dette gjør vi for å inkludere dere i utviklingsprosessen, slik at vi sammen kan komme frem til de beste løsningene for deg som spiller.

Vi vil hele tiden informere om endringer og nye oppdateringer, slik at dere blir kjent med hva som er nytt og hva vi eventuelt velger å gjøre på et senere tidspunkt, eller velger bort. Hold oss gjerne oppdatert på hva du syns om sidene: Hva fungerer og hva fungerer ikke? Er det lett å finne frem? Ser det bra ut, eller syns du ikke det ser så bra ut? For oss er alle tilbakemeldinger relevante og interessante. Derfor vil det under utviklingen dukke opp muligheter for deg til å gi oss tilbakemeldinger på det vi utvikler.

Vi kommer til å gjøre vårt ytterste for å tilfredsstille så mange som mulig, slik at vi kan skape den beste spill- og underholdningstjenesten for deg.