Husk Spillabonnement i ferien!

Norsk Rikstoto ønsker alle kunder en riktig god sommer, og minner om at det kan være en god løsning for deg som er på farten i sommer å abonnere på V75, V76 eller Dagens Dobbel gjennom tjenesten Spillabonnement.

Av: Henrik Glimo Hansen
Publisert: 21.06.2018 10.43 - Oppdatert 04.07.2018 13.20
Oppdatert 04.07.2018 13.20

Når du aktiverer Spillabonnement , får du automatisk tilsendt bongen din ved innlevering etter dine egenvalgte kriterier. Velg ønsket produkt, spilleform og maksbeløp per spill. Spillabonnement fungerer for V75, V76 og Dagens Dobbel, og du kan velge spilleformene Lyntoto, Andel eller Eksperten. Da slipper du å huske på å spille før lørdag kl.15:00 for å være med i kampen om millionene når du ligger på stranda og nyter en velfortjent ferie.

Logg inn og start Spillabonnement

Husk å registrere et betalingskort når du aktiverer Spillabonnement . Dette er et abonnement som er aktivt til man selv stopper det. Du kan selvsagt når som helst stoppe ditt abonnement.

Spill på mobilen i sommer
Er du på farten og vil spille på hest? Hold deg fullstendig oppdatert på alt som skjer på din mobil.

Besøk beta.rikstoto.no fra smarttelefonen din eller last ned APPen i App Store.

Den nye APPen ble lansert 1. januar og er fortsatt under utvikling. Husk at det har kommet en rekke nye funksjoner som kjøpte løpskommentarer, legg inn egne kommentarer, forside, etc. den siste tiden. Du kan også enkelt logge inn via APPen ved hjelp av fingeravtrykksgjenkjenning.

Spiller du hos kommisjonær?
Du kan logge deg på din spillekonto via mobilen eller på nett ved å taste inn fødselsnummer/telefonnr./e-postadresse og passord. Har du glemt passordet kan du enten få tilsendt nytt HER, eller ved å ta kontakt med kundestøtte på telefon: 22 95 61 00

Saldoen din har du enkelt tilgjengelig for spill både via mobiltelefonen, på nett og hos kommisjonær.
Husk at du alltid kan finne din nærmeste tilgjengelige kommisjonær når du er på farten HER.

Gevinster
Alle gevinster utbetales automatisk til spillekontoen din. Du finner ut om du har vunnet ved å besøke «Mine Spill», eller ved å huke av for at du ønsker gevinstvarsel på SMS når løpene er ferdige. Du kan også sjekke resultatene på beta.rikstoto.no.

Logg inn og start Spillabonnement