Vi har gjort en grundig og omfattende analyse av hva våre kunder ønsker på rikstoto.no. I tillegg har vi klare mål for hva en ny spillside skal være. For å få gode tilbakemeldinger underveis, har vi valgt å legge ut en BETA-versjon av siden tidlig i prosessen.

Beta-versjon betyr at siden er tilgjengelig i en utviklingsversjon. Derfor vil kun deler av siden være utviklet, og tilgjengelig for bruk. I løpet av utviklingsprosessen vil stadig mer innhold bli tilgjengelig, samtidig som vi justerer deler av siden som er lagt ut.

En viktig grunn til at vi legger ut siden som BETA, er å involvere våre kunder i utviklingsprosessen. Vi er veldig opptatt av å få tilbakemeldinger underveis, slik at vi er så sikre som mulig på at vi utvikler oss i riktig retning. Det vil dukke opp spørsmål til bruk av siden underveis, slik at vi får tilbakemeldinger på det vil legger ut for test. I tillegg vil vi invitere en del av våre kunder til brukertesting og intervjuer. Målet er kunne ha et best mulig grunnlag for å levere deg akkurat den spillsiden du vil ha.

Vi ber deg merke at en BETA-versjon er i utvikling. Det vil derfor være en del funksjonalitet som mangler for deg som spiller. Dette vil komme på plass etter hvert i prosessen, og vi vil holde dere kontinuerlig informert om hva vi jobber med.

Vi setter spillsikkerhet høyt, og vil derfor ha stort fokus på at det vi gjør tilgjengelig i BETA er sikkert å spille. Har du tilbakemeldinger rundt dette, kontakt kundestøtte på tlf. 815 11 222 eller per e-post til help22@rikstoto.no.

Siste artikler

Se hele listen