Fra og med mandag 9. oktober tar Norsk Rikstoto i bruk to nye bonger beregnet på internasjonalt spill. - Dermed slipper vi problemet med begrensninger i banekoder, sier salgssjef Anders Johansen i Norsk Rikstoto.

Norsk Rikstoto har lenge hatt en begrensning på tre banekoder (L1, L3 og L4) for spill til svenske og danske baner. I disse dager sender spillselskapet ut to nye bonger til kommisjonærene som skal brukes til alle utenlandske løp fra mandag 9. oktober.
  
- En bong for spilleformer som avgjøres i ett løp (Vinner, Plass, Tvilling, Duo og Trippel) og en for spilleformer hvor det inngår flere løp (DD, V4, V5, V65, V64, V76 og V75). De nye banekodene vil bestå av to siffer, og de vil finnes på veggavisene (DMP) slik som i dag. Et tips er at alle svenske lunsjkonsept vil få banekode 31 og V64-banen på kvelden vil få banekode 32, supplerer produktsjef Øivind Werner Johannessen i Norsk Rikstoto.

De gamle bongene vil fortsatt fungere for spill til norske baner. 5+ må fortsatt fylles ut på egne bonger (Frankrike-bong).

- Man vil fort legge merke til at de nye bongene er tilrettelagt for flere spillprodukter enn dem vi har i dag. Dette for å unngå å måtte sende ut nye bonger ved eventuell utvikling av nye produkter i framtiden, sier Øivind Werner Johannessen.

Dersom du ikke finner ut hvilken banekode du skal bruke, spør din kommisjonær, eller ring Norsk Rikstotos kundestøtte på telefon 815 11 222. (Banekoder brukes ikke ved spill i digitale kanaler).