Den nye spillsiden utvikles og blir mer komplett for hver uke som går. Fra i dag er det blant annet mulig å spille på Galopp og se Rikstoto Direkte på Beta-siden.

Tirsdag ble en ny release sluppet på beta.rikstoto.no. Følgende innhold kom på plass for brukerne:

  • Muligheter for å spille på Galoppløp
  • Rikstoto Direkte med livefeed for RD 1 og RD 2
  • Informasjon om hestene via «Program» og «Resultater»
  • Forbedret liveoppdatering

Fra lanseringen av Beta-sidene og frem til nå, har det kun vært mulig å spille på travløp. Fra denne uken kan man levere spill til både galoppløp i inn- og utland. Dette vil også gjelde franske galoppløp. 
* Galopprogrammet er under utvikling og vil derfor være mangelfullt i en periode. Ønsker du å se utfyllende info kan du se dette på Rikstoto.no.
* Programinformasjon i løpsarkivet inneholder en del feil.

Rikstoto Direkte (RD) har vært etterlyst av brukerne som allerede har tatt i bruk Beta-versjonen. Fra før har lydfeeden vært tilgjengelig, men nå er RD på plass slik man kjenner den fra gamle løsningen – med et noe mer moderne design. Vi vil utvikle denne tjenesten i tiden fremover, og på sikt skal RD skape en helt unik brukeropplevelse. 

Hestenavnene i «Programmet» og under «Resultater» vil være klikkbare, slik det er på dagens side. Man vil tas videre til hestens side på Travsport.no eller Øvrevoll.no. I fremtiden vil denne infoen være tilgjengelig på Rikstoto.no – med helt egne sider for hester, kusker og trenere.

Gi oss tilbakemeldinger
For tiden, og frem til de er ferdige, er disse sidene i «beta». Det betyr at sidene fremdeles er under utvikling. Vi har gjort et bevisst valg med å lansere disse sidene for alle våre kunder på et veldig tidlig tidspunkt, til tross for at vi er langt fra ferdig med jobben. Dette gjør vi for å inkludere dere i utviklingsprosessen, slik at vi sammen kan komme frem til de beste løsningene for deg som spiller.
* Ved besøk på beta.rikstoto.no vil det dukke opp en rød boks nede til høyre. Her kan man gi tilbakemeldinger til de som utvikler siden. Engasjementet har vært stort, og vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger.


Dere vil kunne oppleve at alt ikke er på plass eller fungerer helt som det skal på sidene. Vi oppdaterer og feilretter kontinuerlig, frem til at BETA-siden blir gjort til den offisielle nettsiden for Norsk Rikstoto.